La Policia Local de Manresa va detenir dissabte a la nit tres nois, dos dels quals menors d'edat, que acabaven d'atracar presumptament un noi al carrer Santa Maria, al nucli antic. La víctima, que també era menor, va resultar amb diverses lesions en intentar defensar-se dels seus atacants, que li van intentar sostreure la cartera.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc dissabte a les 11 de la nit, quan la Policia Local va rebre una trucada que informava d'una baralla al carrer Santa Maria, amb diversos implicats. Fins a l'indret s'hi van desplaçar quatre patrulles de la Policia Local, una de les quals de paisà, i van trobar la víctima al carrer Campanes. El noi, amb ferides a la cara, va manifestar haver estat víctima d'un robatori per part d'altres joves, que li havien intentat sostreure la cartera. El noi s'hi va resistir, per la qual cosa va ser agredit pels lladres.

La Policia Local va localitzar poc després els presumptes agressors al carrer Balcells. Els agents, després de contrastar manifestacions amb els implicats i amb testimonis, van detenir els tres joves, dos dels quals menors d'edat.