Tallen durant una hora el tren entre Cervera i Tàrrega per falta subministrament

L'incident ha tingut lloc al tram de via que ha estat tallat durant dos mesos per obres

09.09.2016 | 08:00

Una hora ha durat la falta de subministrament elèctric entre les estacions de tren de Cervera i Tàrrega, des de les 07:48 a les 08:50 hores, durant la qual els 16 viatgers afectats han hagut d'esperar la resolució de l'incident a l'interior d'un comboi.

Els 16 viatgers que es trobaven al tren en aquell moment no han estat evacuats i han estat una hora a l'interior esperant que se solucionés la falta d'electricitat, malgrat que en un primer moment Renfe havia informat que serien desallotjats i que fins i tot havia demanat ajuda externa per realitzar-lo.

Com a conseqüència d'aquesta avaria, a més del retard d'una hora d'aquest tren, el comboi que sortia de Lleida capital a les 08:50 hores amb destinació a L'Hospitalet de Llobregat ha calgut prestar amb un servei alternatiu d'autobús per carretera fins a Calaf degut al tall a la línia Lleida-Barcelona via Manresa, amb una única via ferroviària, ocupada pel tren avariat a l'hora de la sortida del tren des de Lleida.

Es dóna el cas que el tram de tren entre Cervera i Tàrrega, en què avui s'ha registrat aquesta incidència, ha estat tancat durant els mesos de juliol i agost per les obres que s'hi han realitzat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema