Efectius de muntanya dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra han participat aquest dimarts en el rescat d'un home que s'ha localitzat mort a Montserrat, a sota d'un precipici, al costat del Camí de la Santa Cova.

L'avís s'ha produït a 1/4 de 2 del migdia, quan un visitant que recorria el camí ha alertat els cossos d'emergències de la presència d'una persona inconscient a la part inferior del precipici, d'uns 30 metres d'alçada, segons l'alertant.

Fins a l'indret s'hi ha desplaçat un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, amb efectius de muntanya i mèdics, els quals, un cop han localitzat la persona precipitada, han confirmat la seva mort. Sobre la causa dels fets, els Mossos d'Esquadra, desplaçats fins a l'indret, han descartat inicialment la possibilitat d'un accident de muntanya, a l'espera que es faci l'autòpsia. Tampoc no s'han trobat indicis de criminalitat.

Durant la tarda, els Mossos d'Esquadra i la comitiva judicial han participat en l'aixecament del cadàver, per tal de ser traslladat als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia de Barcelona.