El Jutjat Penal 2 de Manresa ha condemnat a quatre anys de presó un home que va irrompre en un domicili del barri de Miralpeix i va agredir amb una pistola la parella que hi vivia. En realitat, però, es va confondre de víctimes, ja que pretenia atacar un home que tenia el mateix nom que una de les persones agredides. L'acusat, Ayoub Slessi, de nacionalitat marroquina, va cometre els fets juntament amb el seu germà (que no ha estat localitzat per la justícia) i una altra persona no identificada.

El cas, segons la sentència de conformitat, va tenir lloc el 26 d'octubre de l'any passat, a les 10 de la nit. Ayoub Slessi (que anava encaputxat) i els altres dos homes que no han estat localitzats es van dirigir al domicili de les víctimes, situat al barri de Miralpeix de Manresa. Un cop allà, van entrar per la força a l'interior de l'habitatge i van sorprendre-hi la dona, que es trobava amb el seu fill menor d'edat.

Els assaltants van demanar a la dona on era un home anomenat Moha. La víctima els va respondre que només coneixia el seu marit amb aquest nom (ja que es diu Mohammed B.) i va voler agafar el telèfon mòbil per demanar ajuda. Aleshores, per impedir-li-ho, un dels assaltants es va treure una pistola de la butxaca, que va utilitzar per donar un cop al cap a la dona.

A continuació, es va presentar a l'habitatge el marit de la víctima, Mohammed B., i, pensant-se que era l'home que buscaven, els assaltants el van agredir clavant-li cops de pistola al cap i a altres parts del cos. Mentre l'atacaven, li deien que el matarien.

Seguidament, van comprovar que s'havien equivocat de persona, però van continuar intimidant els agredits i els van manifestar que buscaven un tal Moha per disparar-li un tret. A més, els van amenaçar de mort, tot dient-los que, si denunciaven els fets a la policia, els matarien a ells també. Finalment, van sortir de l'immoble.

Com a conseqüència de l'agressió, Mohammed B. va resultar amb una fractura costal i una ferida al front, lesions que van tardar 40 dies a curar-se. L'esposa va resultar ferida de caràcter més lleu.

El dia del judici, celebrat aquest dilluns al Jutjat Penal 2 de Manresa, l'acusat, que ja estava en presó preventiva, va reconèixer els fets, de manera que el seu advocat va pactar una pena de conformitat amb la fiscalia. D'aquesta manera, la sentència condemna Ayoub Slessi a quatre anys de presó per dos delictes de lesions amb instrument perillós i un delicte d'amenaces. Tot i que ja ha indemnitzat les víctimes amb 4.000 euros per les lesions i seqüeles, encara li queden per pagar 300 euros més.