Veïns d'Olesa de Montserrat van aturar l'agressió d'un home a la seva exparella aquest dijous, a la plaça de l'Estatut del municipi, moments abans que arribés la policia local i el presumpte agressor fugís corrents. Finalment detingut, l'home, de 40 anys i que respon a les inicials F.J.P.S., va provocar també ferides lleus a dos policies.

La Policia Local d'Olesa van rebre cap a 1/4 de 9 del vespre l'avís dels Mossos alertant que una dona que estava sent agredida. En arribar les dotacions van veure un home que fugia del lloc i que corresponia amb la descripció facilitada, iniciant-se una persecució per diversos carrers. Just abans, gràcies a la col·laboració d'uns ciutadans, que es van interposar entre la víctima i l'agressor, aquest no va poder seguir agredint-la.

L'home va ser localitzat amagat en un carreró de la població. En apropar-s'hi els agents, FJ.P.S. es va resistir a la seva detenció, fet que va provocar ferides lleus a dos policies locals. Va ser arrestat per un presumpte delicte de violència de gènere i resistència als agents de l'autoritat.

Una vegada realitzades les diligències corresponents, el detingut va ser traslladat a la comissaria de Mossos d´Esquadra a l´espera de passar a disposició judicial.