La fiscalia demana nou anys de presó per a un veí de Martorell acusat d'haver clavat deu ganivetades a un home, que va resultar ferit greu. El processat, Daniel C. N., serà jutjat demà al matí a l'Audiència de Barcelona per un delicte d'intent d'homicidi.

Els fets, segons l'escrit de conclusions de la fiscalia, van tenir lloc el 26 de juliol del 2014, cap a les 10 de la nit, al domicili de la mare de l'acusat, al carrer Cambreta de Martorell. Tots dos van començar-se a discutir en presència de l'agredit, que també era a l'habitatge i que va recriminar al processat el seu comportament.

Aleshores, segons la fiscalia, Daniel C. N. va agafar un tamboret metàl·lic i va colpejar l'home. Tot seguit, va agafar un ganivet de grans dimensions i li va clavar nou ganivetades als braços i a la cama, segons afegeix el ministeri públic. Finalment, li va propinar una ganivetada a la part esquerra del pit. Durant l'agressió, explica la fiscalia, va amenaçar de mort tant la víctima com la seva mare. Després dels fets, l'acusat va obligar l'agredit a netejar la sang del domicili, el va fer fora de casa i li va dir les paraules següents: "no diguis res a la policia o et mataré".

Com a conseqüència, l'home va resultar ferit molt greu i, segons la fiscalia, la intervenció mèdica va ser necessària per evitar la seva mort. En el judici, el fiscal demanarà nou anys de presó per a l'acusat i que indemnitzi la víctima amb 11.264 euros per les lesions i les seqüeles