Una vianant de 53 anys va resultar ferida dilluns a la nit a Manresa en ser assaltada per un atracador que la va amenaçar a punta de pistola, segons fonts policials. L'home li va prendre amb violència la bossa de mà i va fugir corrents. Els Mossos investiguen l´autoria del robatori.

Els fets, segons han explicat fonts policials a aquest diari, van tenir lloc dilluns a 2/4 d´11 de la nit al carrer Barcelona, a prop de la cantonada amb el carrer Ginjoler. La víctima anava a buscar el seu cotxe, que tenia aparcat a la zona, quan, de cop i volta, va ser abordada per l´atracador, que la va amenaçar amb una pistola. Els Mossos desconeixen si es tractava d´una arma simulada o d´una pistola de foc real.

Durant l'assalt, l'home va donar un cop a la víctima, que va caure a terra, i li va prendre la bossa de mà d´una estrebada. A l´interior de la bossa, la dona hi tenia diners i el telèfon mòbil. Seguidament, el lladre va arrencar a córrer. Com a conseqüència del cop i de la caiguda, la vianant va resultar lesionada amb contusions a les costelles, segons les mateixes fonts policials.

Després que la víctima presentés la denúncia dels fets als Mossos d´Esquadra, l´àrea d´investigació de la comissaria manresana ha iniciat les indagacions per determinar la identitat de l´atracador. De moment, els Mossos no han practicat cap detenció.