Un intern de Lledoners va calar foc dilluns en una cel·la del departament d'infermeria i va intentar agredir els funcionaris amb un punxó, segons va denunciar aquest dijous el sindicat CSI-F. El foc, però, va ser sufocat de seguida pels treballadors, segons van confirmar fonts coneixedores dels fets.

La incidència es va produir dilluns a 3/4 de 3 de la tarda, a la cel·la d'infermeria que ocupava l'intern. El pres hi va calar foc i, immediatament, els treballadors van obrir la porta, van ordenar l'intern que baixés al pati i van apagar de seguida l'incendi. Un cop al pati, el pres va amenaçar els funcionaris amb un objecte punxant, per la qual cosa va haver ser reduït.

D'altra banda, dijous de la setmana passada es va produir un altre incident a Lledoners, en aquest cas denunciat pel sindicat CCOO. Un intern va agredir un funcionari quan el treballador intentava dialogar amb ell. El reclús, de manera sobtada, va donar un cop a la cara al treballador, que va resultar amb lesions lleus.

Davant d'aquesta agressió, el sindicat denuncia de nou la situació de "manca de personal" a Lledoners, la qual cosa, segons CCOO, "posa en perill la seguretat dels professionals d'aquest centre", cosa que provoca "una inseguretat laboral cada cop més gran".