Les tres vies gratuïtes per entrar a Barcelona des del Bages lideren els col·lapses

Es tracta de la C-58 (entre Terrassa i el nus de la Trinitat), la A-2 (entre Pallejà i la Ronda Litoral) i la B-23 (entre Molins de Rei i la Diagonal)

30.09.2016 | 08:58

De tots els accessos d'entrada que té Barcelona, tres dels quatre més congestionats són els que usen forçosament els bagencs, els berguedans i els solsonins si no volen pagar peatge. Són la C-58 (entre Terrassa i el nus de la Trinitat), la A-2 (entre Pallejà i la Ronda Litoral) i la B-23 (entre Molins de Rei i la Diagonal). En el cas de la A-2 i la B-23, són les vies gratuïtes principals d'accés des de l'Anoia. L'altra via amb més cues és la pota nord de la B-20, des de Montgat.

Així ho estableix un estudi del RACC presentat aquesta setmana. L'informe ha analitzat tots els accessos d'entrada a Barcelona en tota la seva corona, és a dir, des del delta del Llobregat, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Barcelonès Nord/Maresme. De tots els accessos, el més congestionat és el del Vallès Occidental (la C-58 entre Terrassa i Barcelona), seguit de la A-2 i de la B-23 (les vies del Baix Llobregat). Són les tres vies gratuïtes per on poden passar els conductors que vénen del Bages, del Berguedà o del Solsonès. La quarta opció que tenen, la C-16 a través dels túnels de Vallvidriera, és de pagament, i no figura entre els accessos més col·lapsats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema