Un treballador que estava modificant el cablejat d'un fanal públic va morir ahir al migdia en relliscar i caure per un terraplè, a Sant Quirze Safaja, segons van informar fonts de l'Ajuntament i dels Mossos d'Esquadra. La víctima és un veí de Barcelona de 46 anys de nacionalitat espanyola.

L'accident laboral va tenir lloc poc abans de 2/4 de de 2 del migdia al carrer Rector Vallver, on s'estaven fent tasques de manteniment de l'enllumenat públic.

Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets, van constatar que un operari que estava treballant en un fanal del sistema d'enllumenat públic havia relliscat. L'home, segons fonts municipals, era a la vorera modificant el cablejat del fanal quan, per causes que es desconeixen, va relliscar i va caure per un terraplè. Ràpidament, tots els serveis d'emergències es van desplaçar fins a l'indret per atendre'l, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

A l'accident s'hi van desplaçar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Caldes de Montbui, una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), a més a més d'una dotació dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos d'Esquadra van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.