Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un veí de Gironella de 50 anys per conduir sota els efectes de l'alcohol. En el moment en que la policia catalana li va practicar la prova d'alcoholèmia, l'home va donar un resultat d'1,45 mg/l, gairebé sis vegades més de la taxa màxima permesa.

A més, en el moment d'identificar-lo, els agents van descobrir que l'home conduïa sense carnet, ja que el tenia retirat per ordre del jutge.

Per aquest motiu els agents han denunciat el gironellenc per la via penal acusat de dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir sota els efectes de l'alcohol i un altre per fer-ho mentre tenia el carnet de conduir retirat.

Els fets van succeïr divendres passat, poc després de les dues de la tarda, quan els Mossos van rebre l'avís que un vehicle s'havia accidentat a l'avinguda Catalunya de Gironella. Un cop van arribar al lloc, els agents van comprovar que el cotxe havia impactat contra una jardinera, tot i que l'home, que presentava clars símptomes d'embriaguesa, va sortir il·lès de la col·lisió.