El Jutjat Penal número 3 de Lleida va condemnar ahir dos germans que van agredir dos mossos d'esquadra a la Seu d'Urgell, quan van ser requerits per una baralla que va tenir lloc a les 4 de la matinada del 3 de gener del 2016, a la sortida d'un bar musical.

En el judici, els joves, Kevin T. J., de 20 anys, i Daniel T. J., de 22, van reconèixer que van agredir amb cops de puny els agents dels Mossos d'Esquadra i van acceptar les penes acordades per les parts, que inclouen una indemnització de més de 2.200 euros.

A més, Kevin T. J., que té antecedents per fets similars, va ser condemnat a un any i deu mesos de presó per un delicte d'atemptat a l'autoritat i a una multa de 1.440 euros per un delicte lleu de lesions. Daniel T. J., per la seva banda, va ser condemnat a vuit mesos de presó per atemptat i a una multa de 480 euros per lesions.

Com que les penes són inferiors als dos anys, la sala va acordar suspendre a tots dos l'entrada a la presó si paguen la totalitat de la responsabilitat civil imposada; en total, 2.241,84 euros.