Sis persones han resultat ferides aquest dijous en quatre accidents de trànsit diferents que han tingut lloc a Manresa i en una de les entrades de Sant Joan de Vilatorrada, segons ha informat la Policia Local de la capital bagenca, que ha actuat en tots quatre casos. Els ferits han estat traslladats pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu.

Un dels accidents ha estat a 3/4 de 7 de la tarda, quan un cotxe ha atropellat un vianant de 84 anys, veí de Manresa, al Passeig Pere III de la ciutat. La conductora, de 81 anys, ha resultat il·lesa.

Els altres tres accidents han ocorregut al matí. El primer ha tingut lloc a les 9, a la cruïlla entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Domènec i Montaner, a Manresa, on un motorista ha rebut l'impacte d'un cotxe, conduït per un santjoanenc de 70 anys. El motorista, un veí de Navàs de 51 anys, ha resultat ferit lleu.

Una hora més tard, a les 10 del matí, dos vehicles han xocat a la rotonda de la gasolinera Petrocat, a la sortida de Manresa per la carretera de Cardona. Una dona de 45 anys, veïna de la capital bagenca, també ha resultat ferida de caràcter lleu.

Finalment, poc després de les 11 del matí, quatre cotxes s'han vist involucrats en un xoc en cadena al semàfor de l'entrada de Sant Joan de Vilatorrada per l'Avinguda Lemmerz, al límit del terme de Manresa. El SEM ha informat aquest matí que una de les ocupants, una dona de 76 anys, havia resultat ferida de caràcter menys greu. Segons ha explicat la Policia Local aquest vespre, en l'accident també han resultat ferides lleus dues persones més, un manresà de 75 anys i una manresana de 72 anys.