L'accident d'un camió va col·lapsar aquest dijous durant tota la tarda l'autovia A-2, a Castellolí, on es van formar cues de més de deu quilòmetres de llargada a la calçada en sentit Lleida, segons fonts de Trànsit i dels Bombers. El conductor del tràiler, que va haver de ser rescatat pels Bombers de l'interior de la cabina, va resultar ferit de consideració i va ser traslladat pel SEM a l'hospital de Bellvitge.

Els fets van tenir lloc a 3/4 de 4 de la tarda a l'altura del punt quilomètric 560, on un tràiler va sortir de la via i va fer tisora, per la qual cosa va quedar entravessat a la calçada. El camió, que transportava cafè, va acabar bolcant. L'accident va tenir lloc en un moment en què l'asfalt era moll per la pluja.

El sinistre va obligar els Mossos a tallar totalment la calçada, la qual cosa va provocar llargues retencions, que van superar els deu quilòmetres. Passades les 5 de la tarda, es va poder reobrir un carril a la circulació. Com a conseqüència de l'accident, el tràiler va tenir una fuita de gasoil, que va ser transvasat a una cisterna.

Mitja hora abans, hi havia hagut un altre sinistre en el mateix tram. Cap a 1/4 de 4 de la tarda, un cotxe també va sortir de la calçada. El conductor va resultar il·lès.