Agents de la Policia Local de Manresa van detenir el matí de dimecres un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 23 anys a qui van imputar un presumpte delicte de violència en l'àmbit familiar.

Els fets van ocórrer a quarts de nou del matí, quan una patrulla que circulava per la Carretera de Vic va observar dos homes que es barallaven i un grup de persones al seu voltant, motiu pel qual els agents es van aturar i van separar els dos homes. Les persones presents van relatar que un dels homes que es barallava havia agredit abans una de les dones del grup, la seva exparella, i que el segon home implicat en la baralla, en veure l'agressió cap a la dona, s'hi havia interposat per evitar que la seguís agredint. A partir d'aquí havia iniciat la baralla entre els dos homes.

La noia agredida, una santpedorenca de 21 anys, presentava contusions evidents i recents, motiu pel qual els policies van procedir a la detenció del presumpte agressor per tal de ser posat a disposició judicial.

Detenció al carrer del Bruc

La segona detenció es va produir, en aquest cas dijous al vespre, en un domicili particular al carrer del Bruc. Els fets van succeir a quarts de dotze de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local va rebre una trucada alertant d'una agressió en un bloc d'aquell carrer. Segons el relat de la víctima, una dona de 57 anys, tots dos havien discutit prèviament i, arran de la disputa, es va produir l'agressió.

Els agents es van desplaçar fins el lloc i van procedir a detenir un veí de Manresa de 59 anys, a qui li imputen un delicte de violència en l'àmbit familiar.