Un home de 49 anys ha resultat ferit greu aquest dissabte a la tarda en l'incendi d'un pàrquing a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Segons els Bombers de la Generalitat, el foc ha començat cap a les cinc de la tarda a l'aparcament comunitari que està als baixos d'un edifici de quatre plantes ubicat al número 100 del carrer Colon.

Fins al lloc s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers que han apagat les flames i han ventilat l'immoble. El foc ha calcinat totalment un cotxe, ha afectat els altres vehicles que tenia al costat i ha cremat els braços i les cames d'un home de 49 anys. L'afectat ha estat evacuat en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital de la Vall d'Hebron. A més, durant les tasques d'extinció del foc dos bombers han resultat intoxicats lleus per inhalació de fum i han estat traslladats en ambulància a l'Hospital Asepeyo de Sant Cugat del Vallès.

Com a mesura preventiva, s'han desallotjat els veïns de l'edifici número 100, de quatre plantes, i els del bloc de pisos de cinc plantes del número 98. Segons els Bombers, un cop s'hagi ventilat tota la zona i dut a terme la revisió de l'estructura i dels desperfectes en els subministraments de l'edifici, els veïns podran retornar als seus immobles.

En el dispositiu d'extinció han treballat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat. A més, també s'han desplaçat fins al lloc 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local, una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM.