El marit de la boletaire que dimecres va ser rescatada sana i estàlvia després d'estar tres hores perduda a Castellar de n'Hug ha volgut agrair a través de Regió7 les tasques dels equips d'emergències. "Van salvar la vida de la meva dona", assegura el marit, Martí Arenas. "Sense els Bombers, sense els Mossos, sense els helicòpters de la Generalitat, etcètera, a hores d'ara segurament la meva esposa seria morta, a causa de les males condicions meteorològiques que hi havia aquell dia", indica.

La dona, veïna de Sant Quirze del Vallès, formava part d'un grup de boletaires i, a causa del mal temps, es va extraviar a la zona de Puiners i va estar tres hores perduda, fins que va ser localitzada pels Bombers. "Mai abans no ens havíem trobat en una situació d'aquest tipus, de perill extrem. Estem molt afectats, però molt contents d'haver lluitat amb els equips d'emergències en el rescat de la Lluïsa, la meva dona", afegeix.

Segons explica Martí Arenas, "les tres o quatre hores que va estar al bosc, extraviada, xopa, amb fred... van ser molt dures per a ella". El marit constata que "va ser molt important que la trobessin abans que es fes fosc, perquè una nit al ras no se n'hauria sortit". La dona va ser localitzada a les 6 de la tarda, quan el temps havia millorat, ja que havia parat de ploure.

Tres dies després, explica Arenas, "la meva dona encara està esgotada, en estat de xoc. Però tots estem molt contents, tant de l'equip de rescat com del servei d'Urgències de l'Hospital de Berga".