Els Mossos d'Esquadra van rescatar diumenge a la matinada una conductora d'Igualada que s'havia accidentat feia cinc hores amb el seu cotxe i que s'havia precipitat per un desnivell de 30 metres, a Calonge de Segarra, a l'Alta Anoia.

La víctima, de 34 anys i de nacionalitat senegalesa, havia sortit de Torà a les 11 de la nit de dissabte, en sentit Igualada, segons va explicar ahir el cos policial. El marit de la víctima, en veure que la dona no arribava a destinació, va alertar els Mossos. Immediatament, es va muntar un dispositiu de recerca per les diferents carreteres que podia haver utilitzat per fer el trajecte. Simultàniament, els agents van anar al domicili de la víctima i al seu lloc de feina per recopilar el màxim d'informació que els ajudés a localitzar-la.

Finalment, a 2/4 de 5 de la matinada, una de les patrulles que estava fent un dels possibles trajectes cap a Igualada, concretament per la carretera C-1412a, va localitzar a l'altura del punt quilomètric 31,5, dins del municipi de Calonge de la Segarra, una tanca de protecció trencada. En detectar l'incident, els agents van fer una recerca minuciosa per la zona i van localitzar el cotxe de la dona, que s'havia precipitat per un desnivell de 30 metres. La dona va ser rescatada i traslladada a l'hospital.