Els dos ocupants d'una motocicleta han resultat ferits aquest diumenge a la C-55, a l´altura de Castellbell i el Vilar i a prop del túnel de Bogunyà, en un accident que ha tingut lloc poc després de dos quarts de 6 de la tarda, segons informa el Servei Català de Trànsit.

La persona que no pilotava la motocicleta, una dona, ha patit ferides greus i ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. L'altre ocupant, i que pilotava el vehicle, ha patit ferides menys greus i una ambulància del SEM l'ha traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Trànsit informa de que la motocicleta ha sortit de la via. Fins al punt de l'accident s'han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies, a part de l'helicòpter.

La carretera anava carregada aquesta tarda i l'accident ha complicat més la situació a la C-55. A les 6 de la tarda, s'ha tallat totalment la via durant deu minuts, tot provocant cues d'11 quilòmetres en sentit sud i dos en sentit nord. Fins a dos quarts de 7 s'ha donat pas alternatiu.