Un veí de Manresa de 47 anys, José Manuel G. B., que està desaparegut des de fa dies, es va veure implicat dissabte passat en un accident de trànsit a Salou. L'home va fugir del lloc dels fets però, abans de fer-ho, va llançar el seu DNI a l'altre conductor implicat, la qual cosa ha permès la seva identificació.

La família del manresà va denunciar fa dies la seva desaparició a la Policia Local de la capital bagenca. Segons va informar, l'home té problemes mentals i s'havia escapat de casa.

L'accident de Salou, que va ser lleu, va tenir lloc dissabte passat a la tarda, segons ha revelat el Diari de Tarragona. En el sinistre, s'hi van veure implicats dos cotxes. Després de la col·lisió, el manresà, que conduïa un dels vehicles, va baixar del cotxe i va tirar a l'altre conductor el seu DNI. Acte seguit, va pujar de nou al seu vehicle i va fugir de l'indret.

L'altre conductor va entregar el DNI a la Policia Local de Salou, així com la informació del vehicle fugitiu. Quan el cos policial va passar les dades per emissora a la resta de policies de Catalunya, va respondre la Policia Local de Manresa, que va identificar el conductor fugitiu com el manresà José Manuel G. B. La policia ara continua la seva recerca.