Ll'home de 79 anys que s'havia desorientat quan anava en cotxe en una pista forestal de Navàs, la nit de dimarts a dimecres, va ser localitzat dimecres al matí sa i estalvi a casa seva a Berga, localitat on resideix.

Segons expliquen els Bombers, va ser el fill del desaparegut qui el matí va anar fins a casa del seu pare i va comprovar que aquest ja havia arribat i que es trobava en un bon estat de salut. Fonts dels equips d'emergències van assenyalar que el més probable és que l'home, que va donar l'avís que s'havia perdut cap a la 1h de la matinada i que posteriorment es va quedar sense bateria al telèfon mòbil, hagués continuat intentant arribar a casa seva i que probablement, quan ho va aconseguir, no era conscient que s'havia activat un dispositiu de recerca, per la qual cosa, no va informar als equips d'emergències que ja es trobava a casa.

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar durant la nit fins a primera hora del matí de dimecres en la recerca d'aquest berguedà que es va desorientar mentre tornava a casa en cotxe dimarts a la nit. L'home podria haver agafat algun camí alternatiu al que recorre habitualment i va acabar entrant en una pista forestal de la qual, segons va explicar ell mateix al cos d'emergències, no podia sortir. El berguedà després es va quedar sense bateria al telèfon mòbil, per la qual cosa els cossos d'emergències no s'hi han poder tornar a comunicar.

Es van activar en la recerca, a banda dels Bombers, la Policia Local de Navàs i els Mossos d'Esquadra.