Els Mossos d'Esquadra mantenen obertes totes les hipòtesis de l'homicidi perpetrat dijous al vespre a Súria a una dona de 81 anys. El municipi s'ha despertat avui dissabte commocionat pel succés i també el suïcidi divendres al matí -i al poble anoienc de Piera- d'un veí de la mateixa població.

Tots dos vivien al barri dels Joncarets i a dos carrers de distància, i una de les hipòtesis que la policia catalana no descarta és que les dues morts estan relacionades. L'Ajuntament ha decretar per avui un dia de dol oficial arran dels tràgics esdeveniments. Els cossos continuen a la Ciutat de la Justícia, a on van ser traslladats ahir, divendres, per practicar les autòpsies, i no es té constància encara de quan se celebraran els funerals.

Al barri del Joncarets no s'ho creuen. Cap dels veïns vol donar el seu nom, però estan realment afectats pel cas d'homicidi de la dona de 81 anys i el suïcidi de l'home, de 40. «Els primers habitants del barri van venir fa uns 40 anys i mai havia succeït una cosa semblant», deia emocionada una veïna que coneixia tan la dona d'edat avançada i l´home.

I els que els dos vivien des de feia dècades al barri surienc i tothom els coneixia. Els habitants del nucli intentaven tornar avui a la normalitat, després de la presència dels Mossos d'Esquadra als Joncarets durant tot el dia de divendres i la preocupació creixent a mesura que s'anaven sabent els esdeveniments.