Un ferit en un xoc a la ronda de Manresa

Una persona ha resultat ferida lleu a 2/4 de 2 del migdia en un accident per encalç entre tres cotxes a la ronda de Manresa de la C-55, al quilòmetre 31,5. Una persona ha resultat ferida lleu.

Una furgoneta s'accidenta a la C-16, a Gironella

Un conductor de 26 anys ha resultat ferit lleu a 2/4 d'1 del migdia quan la seva furgoneta ha sortit de la calçada i ha xocat contra la mitjana, a l'autovia C-16, a Gironella. L'accident ha tingut lloc a la calçada en sentit Berga. El ferit, veí de l'Hospitalet de Llobregat, ha estat traslladat pel SEM.

Una roca cau a l'enllaç de la C-55 i la C-58

Una roca de grans dimensions ha caigut, probablement fruit d'un despreniment, al punt que enllaça la carretera C-55 amb la C-58, aquest matí de dilluns. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís cap a 1/4 de 7 i han avisat el personal de manteniment de carreteres perquè retirés la gran roca, que ocupava el voral d'aquest punt, al terme municipal de Castellbell i el Vilar.

Una persona atrapada a Calders

Els Bombers han intervingut aquest dilluns al matí en l'excarceració d'una persona que ha quedat atrapada dins del seu cotxe després de patir un accident a la carretera N-141c, a Calders. El sinistre ha tingut lloc poc abans de 2/4 d'11, al quilòmetre 12 de la via, en sentit Manresa. De resultes de la topada, el conductor ha resultat ferit.

Cotxe bolcat a l'eix transversal, a Rajadell

Un conductor de 26 anys ha patit ferides lleus amb contusions en sortir de la via amb el seu vehicle aquest matí, cap a 2/4 de 10, quan circulava per l'eix transversal (C-25), al terme de Rajadell (km 120). La persona accidentada ha estat atesa pel SEM al lloc dels fets i posteriorment traslladada a l'hospital de Manresa.

Xoc a l'autopista, a Castellbell, amb una noia ferida

Passaven set minuts de les 11 quan els Bombers de la Generalitat han rebut d'avís d'una topada entre dos turismes al quilòmetre 38,5 de l'autopista C-16, al terme de Castellbell. Els vehicles circulaven sentit Barcelona. A causa del xoc, una noi ade 23 anys veïna de Barcelona ha resultat ferida lleu.

Atrapat per la cama a Martorell

Com en l'accident de Calders, també ha quedat atrapada una persona que viatjava aquest matí en un cotxe que ha xocat amb un camió a la confluència de la BV-1201 i la C-243c. Els fets han tingut lloc a les 10.12 h del matí i els Bombers han hagut d'acudir-hi per excarcerar el conductor del turisme, atrapat per una cama. Ha estat evacuat a l'Hospital de Bellvitge.

Dos arbres tallen la C-59, a Sant Quirze Safaja, i la BV-4401, a Gaià

Entorn 3/4 de 10 del matí, un arbre de grans dimensions ha caigut al mig de la C-59, a Sant Quirze Safaja (km 27) i el trànsit ha quedat interromput en abdues direccions. Una dotació dels Bombers s'hi ha desplaçat i ha retirat l'arbre. Seguidament, el Servei de manteniment de carreteres hi ha continuat treballant. A 2/4 d'1 del migdia, un altre arbre ha tallat la carretera entre Navàs i Prats (BV-4401), a Gaià.

Despreniment a la BV-4025, a Cercs

Poc abans de les 9 del matí s'ha produït un petit despreniment de pedres al quilòmetre 2,1 de la BV-4025, a Cercs. Ha calgut assegurar la zona i fer neteja. La circulació ha quedat tallada en sentit nord.