La forta tempesta de vent, aigua i pedra que va descarregar aquest dimecres a l'Anoia va generar una seixantena d'avisos al telèfon 112 a tota la comarca i va deixar sense subministrament elèctric més de 7.600 llars d'Igualada, ciutat on es van registrar ràfegues de vent de fins a 97 km/h. Els desperfectes a la via pública van ser també nombrosos a la capital anoienca.

Els Bombers, al seu torn, van rebre més d'una trentena d'avisos per incidències a tota la comarca, la majoria concentrades a Igualada, on els experts asseguren que es va produir un esclafit.

La majoria d'alertes es van registrar entre les 4 i 2/4 de 6 de la tarda en municipis com Igualada, Vilanova del Camí, la Torre de Claramunt i Masquefa. Segons els Bombers, en molts dels casos es tractava d'arbres caiguts, d'elements que perillaven de caure a la via pública i d'inundacions de carrers, on alguns cotxes van quedar atrapats, com ara al túnel de l'Avinguda Balmes d'Igualada.

El director de l'observatori meteorològic de Pujalt, Albert Borràs, que es trobava a Igualada en el moment de la tempesta, assegura que, per la situació viscuda, "es podria dir que s'ha produït un esclafit". Segons va explicar, el punt de mesura que hi ha situat al costat de l'hospital d'Igualada va registrar un cop màxim de vent de 97 km/h, a 1/4 de 5 de la tarda. L'estació de l'aeròdrom d'Òdena va anotar una punta de vent de 68 km/h.

Fora de la comarca de l'Anoia, a la resta de la Catalunya Central, la pedregada, l'aigua i el vent també va causar incidències lleus en poblacions com Solsona, Cardona i Sant Fruitós de Bages.