Deixant de banda l'Anoia, que s'ha endut la pitjor part de l'episodi de vent i pluja d'aquestes darreres hores, a la resta de la Catalunya Central, també hi ha hagut força avisos relacionats amb el temporal durant aquesta nit de dimecres a dijous.

Els Bombers de la Generalitat van rebre dos avisos per incidències a Castellbell i el Vilar. El primer va ser a a 2/4 de 9 quan es va alertar que calia fer una neteja de calçada a la carretera C-58, i el segon ha estat ja de matinada, a les 5.50, quan s'ha informat que un despreniment de terres afectava la calçada de la B-122.

D'altra banda, els Bombers van rebre una trucada quan passaven 10 minuts de les 11 de la nit perquè s'havia inundat una rotonda a la C-55, al terme de Manresa, i a les 23.19 perquè un arbre havia caigut al terme Cardona i tallava la sortida de l'àrea de servei d'accés a la C-55.

Despreniments al Moianès, Berguedà i Anoia

Al Moianès, els Bombers han rebut un avís també per netejar la calçada de la carretera B-124, al terme de Monistrol de Calders, on havien caigut pedres. En aquest cas, Bombers ha avisat el servei de manteniment de carreteres.

Al Berguedà, manteniment de carreteres també ha hagut d'actuar aquesta nit, concretament a la Pobla de Lillet, on hi havia pedres a la carretera B-402; i a Capolat, a les 5.52 d'aquest matí, han retirat pedres i arbres de la carretera BV-4241.

A l'Anoia, a Calonge de Segarra també s'ha rebut, poc després de les 6 del matí, un alerta per la presència de pedres a la carretera C-1412a.

Retirar aigua a l'Alt Urgell

A l'Alt Urgell, d'altra banda, els Bombers de la Generalitat han rebut durant aquesta nit dos avisos per retirar aigua de la via. A Alàs i Cerc, les clavegueres s'han embussat, s'ha acumulat aigua als carrers i es començaven a inundar baixos de les cases, per la qual cosa els Bombers han hagut de treure aigua. Al barri del Poble Sec, a la Seu d'Urgell, també s'ha embussat un tub amb vegetació i fulles que ha provocat que alguns carrers s'inundessin.