L'església parroquial de Crist Rei de Manresa s'ha omplert aquest divendres al matí de gom a gom per dir l'últim adéu a Gerard Terra Sans, el manresà de 32 anys que diumenge a la nit va morir en un accident de trànsit a la Catalunya Nord, a prop de la frontera francesa del Pertús.

Familiars, amics, companys i excompanys de feina han atapeït l'església en una emotiva cerimònia, que ha comptat amb unes commovedores paraules de tres familiars de la víctima, entre els quals del pare.

Gerard Terra Sans va morir diumenge a la nit quan el camió que conduïa es va veure implicat en un accident entre tres tràilers a l'autopista A-9, a prop de la frontera francesa del Pertús, a la Catalunya Nord.

En el moment de l'accident, Gerard Terra procedia de les Borges Blanques (les Garrigues), on està situada la seu de l'empresa on treballava, Josa Trans-Aliment, dedicada al transport d'olis. El manresà s'estava dirigint a Marsella, on havia de descarregar la càrrega d'oli d'oliva que portava.

Gerard Terra era un jove conegut a Manresa, entre altres motius, perquè era fill de la llibreria Terra, del grup Sobrerroca, situada a la prolongació del carrer d'Àngel Guimerà.