Nova tarda de problemes a la C-55 per un accident de trànsit. Ahir es va posar de manifest un cop més que la carretera és incapaç d´absorbir l´alt volum de cotxes que hi circulen sempre que hi té lloc una incidència. Dues persones es van fer ferides lleus en una col·lisió entre tres vehicles als Comtals -a prop del trencall de la Renfe de Manresa- i els Mossos d´Esquadra van tallar totalment la via durant mitja hora, aproximadament. Però gairebé dues hores després del xoc, la circulació era molt complicada en sentit nord i els cotxes circulaven molt lentament des del punt de la topada fins a Sant Vicenç de Castellet.

Els conductors van haver d´esperar fins a les 9 del vespre per transitar amb certa normalitat. Pocs minuts abans de les 7 de la tarda, dos turismes i una furgoneta van topar al punt quilomètric 26. Segons el SEM, quatre persones s´hi van veure implicades, i dues van resultar ferides lleus. Les altres van resultar il·leses. Els Mossos d´Esquadra van tallar la carretera durant mitja hora, aproximadament, perquè els serveis d´emergències poguessin atendre les persones accidentades i retirar els vehicles. Era el principi d´una tarda complicada. I és que la C-55 no va tenir capacitat per absorbir tots els cotxes que transitaven a aquella hora. A dos quarts de 9 del vespre alguns conductors asseguraven que estaven gairebé parats a Sant Vicenç de Castellet. Prop de vuit quilòmetres de cues en què les persones que hi circulaven es van haver d´armar de paciència.

A la web del Servei Català de Trànsit constava el tall de carretera, però més tard no hi havia cap informació relacionada amb l´embús que hi havia. La presidenta de la Plataforma No Més Morts a la C-55, Fina Casals, criticava que Trànsit no facilitava informació de l´estat de la via.

Feia només dues setmanes que la C-55 va viure un altre episodi caòtic, quan un accident, originat per una esllavissada, va provocar greus problemes i Trànsit va haver d´obrir el peatge de l´autopista.