Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Igualada han detingut dos menors d'edat acusats d'haver entrat a robar en un domicili de la ciutat, segons ha informat aquest divendres el cos policial català.

Els fets van tenir lloc el 2 de desembre cap a 2/4 de 12 de la nit. Un indicatiu la de Policia Local van aturar dos joves menors d´edat que es trobaven propers a una casa d´Igualada, on acabaven de robar. En veure els agents, un dels joves va marxar corrents del lloc i l´altre va intentar amagar una motxilla que duia posada.

Durant l´escorcoll de la motxilla, s´hi van localitzar eines i objectes sostrets del robatori de la casa. Es tractava d'un telèfon mòbil, un reproductor d'MP3 i d'un ordinador portàtil. Per aquest motiu, el menor va quedar detingut, per un delicte robatori amb força a l'interior de domicili.

Davant d´aquests fets, els Mossos van iniciar una investigació per tal de localitzar el jove que va marxar corrents del lloc, ja que també es trobava implicat en el robatori del domicili.

Gràcies a les gestions realitzades pels agents i la coordinació amb la Policia Local d´Igualada, aquest dimecres passat els agents van poder identificar i detenir el segon menor autor del robatori amb força a domicili.

Els dos arrestats van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, i ara resten a l'espera de ser citats per la fiscalia de menors.