Un cotxe en sentit contrari va provocar l'accident de trànsit que hi va haver aquest dilluns a la nit a la variant de Manresa de la C-55, segons han confirmat a aquest diari fonts policials. L'accident, en què s'hi van veure tres vehicles implicats, va causar quatre ferits lleus, tres dels quals menors d'edat, segons el SEM.

El sinistre va tenir lloc poc després de les 9 del vespre en el tram de variant entre el nus del Guix i l'accés a Viladordis, al punt quilomètric 30, a la calçada en sentit Barcelona.

El vehicle infractor va entrar erròniament a la variant des de la rotonda dels Mossos d'Esquadra. D'aquesta manera, va començar a circular en sentit nord per la calçada destinada al trànsit en sentit sud.

Com que la calçada té dos carrils, els conductors que circulaven correctament van poder esquivar inicialment el xoc amb el cotxe infractor. Finalment, però, el vehicle temerari va acabar impactant amb dos cotxes.

De resultes de l'impacte, van resultar ferits lleus una noia de 26 anys i tres menors d'edat (dos nens i una nena). Tots quatre van ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.