Un home de 87 anys ha resultat ferit de caràcter menys greu, segons la valoració del SEM, aquest dimarts a la tarda en ser atropellat per un vehicle a la C-55, a Castellgalí, en circumstàncies que es desconeixen. El SEM, que hi ha treballat amb dues ambulàncies, ha evacuat el ferit a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L'atropellament ha tingut lloc a les 18.22 hores i ha provocat cues de cotxes de fins a cinc quilòmetres, en sentit sud, entre Castellgalí i Manresa. Els Mossos d'Esquadra han donat pas alternatiu, per la qual cosa s'ha descartat desviar el trànsit a l'autopista C-16. A les 19.45 hores, la C-55 ja ha quedat oberta.

Es dóna el cas que, durant la cua d'aquest accident, una dona embarassada de tres mesos, que es trobava a l'interior d'un dels vehicles aturats, s'ha trobat malament. Per aquest motiu, ha trucat al 112 i ha hagut de ser assistida per una ambulància del SEM, que l'ha traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Una estona després, a les 18.37 hores, s'ha produït un segon accident de trànsit a la C-55, a Sant Vicenç de Castellet, que ha generat un quilòmetre de cua. En aquest cas, l'accident ha causat ferides lleus a una noia de 30 anys, segons el SEM. Al cap de poca estona, ja s'ha normalitzat la circulació, segons Trànsit.