Els Mossos d'Esquadra van detenir en les dues primeres setmanes de febrer un total de 15 persones, 11 homes i 4 dones amb edats compreses entre els 23 i els 57 anys, a diferents municipis del Baix Llobregat acusats de traficar amb drogues a Olesa de Montserrat. A set d'ells també se'ls acusava de pertinença a banda criminal i a dos de tinença il·lícita d'armes.

La investigació va començar el passat mes d'agost quan els Mossos van tenir coneixement que alguns dels membres d'un grup radical de l'equip de futbol d'Olesa de Montserrat controlaven el tràfic de drogues al municipi. Els investigadors van confirmar les sospites i van detectar que en un bar i en diversos domicilis de la localitat es venien substàncies estupefaents. Finalment, quan els agents van ubicar els domicilis dels investigats i la jutgessa encarregada del cas ho va autoritzar, es va escorcollar el local social del grup radical de futbol, una casa on presumptament tindrien la droga amagada, així com domicilis de Martorell, Vallirana i Viladecans.

En les 11 entrades i escorcolls es van comissar 200 grams de cocaïna, un kilogram de substància de tall, un vehicle, 55.000 euros en efectiu, dues armes de foc, concretament un revòlver i una pistola, munició i entre d´altres armes, una simulada.

De les 15 persones detingudes, vuit van quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l'espera que les citi el jutge. La resta van passar a disposició judicial el passat 10 de febrer i també van quedar en llibertat, en aquest cas amb càrrecs, després de declarar davant la jutgessa del jutjat número sis de Martorell.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.