Els Mossos d'Esquadra han detingut 15 persones que formaven part d'un grup que presumptament es dedicava al tràfic de drogues a Olesa de Montserrat i que abraçava el Baix Llobregat Nord. Els arrestats són onze homes i quatre dones, d'entre 23 i 57 anys. Tots quinze, de moment, es troben en llibertat condicional, tot i que alguns d'ells encara no han declarat davant del jutge.

La investigació va començar a final d'agost, quan els Mossos van tenir coneixement que alguns membres d'un grup radical de futbol d'Olesa controlaven el tràfic de drogues a petita escala al municipi. Els investigadors van detectar que en un bar i a diversos domicilis es venien substàncies estupefaents, i van trobar proves suficients per considerar que set dels quinze detinguts formaven part d'un grup criminal de narcotraficants a Olesa. Finalment, la jutge va autoritzar els escorcolls en una desena de domicilis situats en les localitats de Martorell, Vallirana, Viladecans i Olesa de Montserrat, així com en el local social del grup radical de futbol.

Com a resultat, els Mossos van decomissar 200 grams de cocaïna, un quilo de substància de tall, un vehicle, 55.000 euros en efectiu, dues armes de foc, munició i un armes simulada.

Set dels detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs i els altres vuit arrestats van declarar en seu policial i estan a l'espera que els citi el jutge, mentre que la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.