Una persecució que podria ser treta d'una pel·lícula d'acció va acabar amb dos policia locals d'Abrera ferits, aquest dijous cap a les 8 del vespre. Segons informa el 3/24, la persecució policial va iniciar quan els agents van rebre l'avís que hi havia tres persones amb conducta sospitosa dins d'un cotxe, que va resultar ser un vehicle robat fa tres mesos a Castelldefels.

A partir d'aquí els dos policies van iniciar la persecució del vehicle robat que va circular, segons relata el mateix mitjà, de manera temerària i contra direcció pel centre d'Abrera, fins que dos vehicles de la policia local li van barrar el pas i els presumptes lladres van xocar contra un dels dos cotxes.

Un dels fugitius va abraonar-se contra un dels agents i un altre policia va disparar un tret intimidatori amb la seva arma. Van detenir dos dels homes allà mateix i el tercer el van detenir els Mossos d'Esquadra quan intentava agafar un tren per fugir d'Abrera. Cap dels tres detinguts no tenia antecedents. Sembla ser que els dos policies estan ferits lleus.