La família de l'exprofessor de l'escola Sèquia assassinat a Barcelona denuncia Ensenyament

Abel Martínez va morir el 2015 apunyalat per un alumne a l'institut Joan Fuster de la capital catalana. La seva família reclama un milió d'euros a la Generalitat

13.03.2017 | 09:06

La família d'Abel Martínez, el professor que va exercir a l'escola Sèquia de Manresa i que va ser mort per un alumne de l'institut Joan Fuster de Barcelona, ha iniciat un procés per portar al Departament d'Ensenyament davant la justícia al considerar que la Generalitat ha desobeït la seva demanda d'un milió d'euros pels errors de seguretat que creuen que va ocasionar la mort del seu fill.

Així ho han confirmat a l'ACN des del bufet Calles Advocats, després que ahir dijous avancés la informació el diari Segre. Els tràmits s'han iniciat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per tal que decideixi si el Consorci d'Educació de Barcelona s'ha de fer càrrec del milió d'euros que reclama la família com a indemnització.

El professor, originari de Lleida, va morir el 20 d'abril de 2015 per les punyalades que li va fer un alumne menor de 13 anys que aquell dia es va presentar al centre Joan Fuster amb una ballesta i un matxet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema