Les nombroses famílies que aquest diumenge a les 3 dinaven al McDonald’s que hi ha a poc metres de les instal·lacions de la FUB van haver de marxar inesperadament sense haver acabat de menjar. El dispositiu que detecta la fuita de diòxid de carboni es va activar i va generar un important rebombori, i els responsables van obligar els clients a abandonar el restaurant de menjar ràpid.

L’escena que es va viure va ser curiosa perquè en aquell moment hi havia moltes famílies disfressades que havien participat en el Carnaval infantil, que es va celebrar al migdia, i de l’establiment van a començar a sortir persones vestides de diferents personatges de ficció coneguts -com els barrufets o els Picapedra- ja que la temàtica de la celebració eren els còmics.

Els Bombers van rebre l’avís a les 3 de la tarda i s’hi van desplaçar dues dotacions. L’alarma que es va activar és la que porta incorporada la màquina de dispensar begBdes. Els Bombers les van inspeccionar, però no hi havia cap anomalia. Tècnics de la mateixa empresa també s’hi van desplaçar, però no hi van trobar indicis de fuita en la revisió que van fer, segons informava fonts McDonald’s a aquest diari. Abans de les 4 de la tarda es va tornar a obrir el McDonald’s als clients.