Un transportista ha resultat ferit amb diverses contusions aquest dilluns al vespre en un accident de trànsit a Súria, quan el camió que conduïa ha bolcat a la carretera de Castelladral (B-423), a l'altura del pou de Cabanasses, segons han informat fonts del SEM i dels Bombers de la Generalitat. El ferit, un home de 60 anys, ha hagut de ser rescatat de l'interior de la cabina.

Els fets, segons les mateixes fonts, han tingut lloc a les 7 del vespre, al punt quilomètric 1,5 de la B-423, a tocar de Súria. Per causes que es desconeixen, un camió ha bolcat a la calçada i el conductor ha quedat atrapat a l'interior de la cabina.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, diferents patrulles policials i diverses ambulàncies del SEM, que han estabilitzat el ferit quan encara estava atrapat a l'interior del camió. Posteriorment, ha estat rescatat pels Bombers. L'home, que presentava contusions, ha estat atès pel SEM que, posteriorment, l'ha traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.