Un transportista va resultar ferit amb diverses contusions ahir al vespre en un accident de trànsit a Súria, quan el camió que conduïa va bolcar a la carretera de Castelladral (B-423), a l'altura del pou de Cabanasses, segons van informar fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de la Generalitat. El ferit, un home de 60 anys, va haver de ser rescatat de l'interior de la cabina.

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc a les 7 del vespre, al punt quilomètric 1,5 de la carretera B-423, a tocar de Súria. Per causes que es desconeixen, un camió va bolcar a la calçada i el conductor va quedar atrapat a l'interior de la cabina.

En rebre l'avís del sinistre, fins a l'indret s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, diferents patrulles policials i ambulàncies del SEM, que van estabilitzat el ferit quan encara estava atrapat a l'interior del camió. Posteriorment, va ser rescatat de dins de la cabina pels Bombers.

L'home, que presentava contusions, va ser atès pel SEM que, posteriorment, el va traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.