Un home de 39 anys i veí de Terrassa ha estat denunciat administrativament pels Mossos d'Esquadra després de ser enxampat conduint a 204 km/h a la C-16, a l'alçada de Sant Vicenç de Castellet. La velocitat màxima permesa en el tram on va ser identificat el conductor és de 120 km/h.

El conductor, que va ser caçat el passat dia 18 de març, ha estat sancionat amb una multa de 600 euros i la retirada de 6 punts en el carnet de conduir.Enxampat triplicant la taxa d'alcoholèmia

Unes hores abans, els Mossos d'Esquadra havien denunciat penalment un conductor que va ser aturat mentre circulava a 164 km/h en un tram de 120, també a la C-16, tot i que en aquest cas al terme de Puig-reig. En el moment de ser identificat, els agents van comprovar que l'home presentava símptomes d'embriaguesa. Per aquest motiu se li va practicar una prova en la qual va donar un resultat positiu de 0.75 mg/l d'aire expirat, és a dir, el triple del que permet la llei.

El conductor d'aquest segon cas és un veí de Sant Fruitós de Bages de 25 anys que ha estat denunciat penalment per un presumpte delicte contra la seguretat viària i haurà de presentar-se davant del jutge de Berga en breu.