Un camioner que descarregava pinso en unes granges de la finca Jaumandreu, a Fonollosa, ha resultat ferit crític aquest dimecres al matí quan li ha caigut una sitja a sobre, segons ha informat el SEM. L'home, de 59 anys, ha estat evacuat en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

>>ACTUALITZACIÓ: Mor el treballador que ha rebut l'impacte d'una sitja en una granja de Fonollosa

Els fets, segons han explicat els Mossos d'Esquadra, han tingut lloc poc després de les 10 del matí. El treballador estava descarregant pinso a la granja, que està explotada per l'empresa porcina osonenca Càrniques Toni Josep Vic. La granja es troba situada a dins de la finca de Jaumandreu, a prop de Canet de Fals.

Per causes que es desconeixen, la sitja ha cedit i ha caigut a sobre del treballador, que ha quedat atrapat contra una paret, segons les mateixes fonts policials. La sitja, quan està plena en la seva capacitat, té un pes de nou tones.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat l'helicòpter del SEM, una ambulància, dues dotacions dels Bombers i diverses patrulles dels Mossos, que investiguen les circumstàncies de l'accident.