Un foc en un matalàs ha provocat un incendi en un pis al centre de Manresa, aquest divendres al matí. Els fets han tingut lloc al bloc número 3 del carrer de Pompeu Fabra de la capital del Bages. En el moment de l'incendi, en el pis on han començat les flames no hi havia ningú, fet que ha ajudat que no s'hagin de lamentar ferits. Normalment, segons els veïns, al pis hi viuen un matrimoni amb els seus tres fills.

Les flames han afectat, a més del matalàs, una tauleta de nit i part de la finestra més propera.

Segons les primeres investigacions, les flames no han afectat la resta de pisos del mateix bloc ja que l'habitació on ha començat el foc tenia la porta tancada. Tot i així, s'han desallotjat com a mesura de precaució el segon i el quart pis de l'edifici, és a dir, l'inferior i el superior al d'on s'ha declarat l'incendi.

Una dona amb mobilitat reduïda i la seva cuidadora, que viuen al tercer pis, d'entrada han quedat confinades al seu domicili. Ben aviat, però, el SEM ha donat d'alta les dues dones.

Fins a lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels bombers i tres dels Mossos d'Esquadra, a més d'una ambulància i un vehicle d'intervenció ràpida del SEM, que s'han desplaçat fins el bloc com a mesura de precaució.

Les tasques d'extinció han obligat a tallar al trànsit durant una estona el carrer de Pompeu Fabra, fet que ha despertat una gran expectació entre els veïns.