La fiscalia demana penes de fins a nou anys de presó per a un grup de quatre presumptes traficants de droga establerts a Piera, Martorell i Barcelona. Tots quatre seran jutjats la setmana que ve a l'Audiència Provincial.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, es remunten al juny del 2008, quan la policia va descobrir cinc embolcalls de cocaïna a l'interior d'un cotxe conduït per Secundino S. B., quan circulava per la carretera B-224 (entre Martorell i Piera). L'home va ser aturat al terme de Sant Esteve Sesrovires. A més de la droga, els agents li van intervenir 366 euros procedents de la presumpta activitat il·lícita.

Al mateix dia, la policia va escorcollar l'habitatge de l'acusat, situat a la urbanització de Can Claramunt, a Piera. D'allà, segons la fiscalia, van ser intervinguts dos embolcalls de cocaïna, a més a més d'un tercer farcell amb cocaïna i fenacetina. També se li van requisar una bàscula (amb restes de pols blanca) i altres estris.

Segons la fiscalia, Secundino S. B., conegut com a «Luis» per la seva clientela, feia temps que venia cocaïna a diferents clubs de cites i altres locals d'oci.

La droga, segons afegeix el ministeri públic, era subministrada per un altre acusat, José Alejandro F. C., amb antecedents penals per delictes similars. A les trobades, José Alejandro F. C. hi acudia amb la seva esposa, la també acusada Diana Patricia M. R.

Pocs dies després, la policia va escorcollar l'habitatge de la parella, situat a Barcelona. Allà, segons la fiscalia, els agents hi van trobar diverses quantitats de cocaïna, així com 1.030 euros en efectiu.

La droga, segons assegura la fiscalia, es preparava i s'emmagatzemava de forma clandestina en una barraca del paratge de la Sínia, al terme de Martorell. El seu propietari, l'acusat Enrique C. F., amb antecedents, també participava de les activitats il·lícites, segons el ministeri públic.

El fiscal considera els fets com un delicte contra la salut pública i demana penes de nou anys de presó per a dos dels acusats, José Alejandro F. C. i Enrique C. F., i de sis anys per a la resta, a banda de multes de 9.000 euros cadascun.