Un veí de Sant Vicenç de Castellet de 42 anys, Pedro P. C., va morir ahir a la tarda en un accident laboral a Olot, segons van informar els Mossos d'Esquadra. L'home va perdre la vida per haver caigut d'una alçada de 9 metres.

Els fets van tenir lloc a 2/4 de 2 del migdia a l'empresa d'Ascensors Serra, situada al número 9 de la Ronda de les Mates, al terme d'Olot. El treballador santvicentí era un operari de manteniment d'una empresa subcontractada per Ascensors Serra.

En el moment de l'accident, l'home era al sostre de la nau, on duia a terme tasques de manteniment. Per causes que es desconeixen, el sostre d'uralita va cedir sota els seus peus. Per aquest motiu, el bagenc va caure des d'una alçada de nou metres.

Quan van rebre l'avís de l'accident, immediatament s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM, que van atendre la víctima, tot i que ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat de guàrdia d'Olot i del departament d'Empresa de la Generalitat, d'acord amb els procediments habituals.