Una persona ha mort i quatre més han resultat ferides greus aquest divendres a la tarda en un accident frontal entre dos vehicles a la carretera N-145, entre la Seu d'Urgell i Andorra, al terme de les Valls de Valira, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els fets han tingut lloc poc abans de 3/4 de 6 de la tarda al punt quilomètric 3 de la N-145, on han xocat frontalment un cotxe de matrícula andorrana i un tot-terreny amb matrícula espanyola.

Com a conseqüència, el conductor del cotxe andorrà ha resultat mort. Dues menors que viatjaven d'acompanyants han resultat ferides de gravetat. En l'altre vehicle, hi viatjaven dues persones, que també han resultat ferides greus.

La carretera entre la Seu i Andorra està tallada totalment a causa de l'accident. La circulació no s'ha pogut reobrir fins a 2/4 de 8 de la tarda. Al lloc dels fets hi han treballat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància dels Bombers d'Andorra, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies i dos helicòpters del SEM.