Un noi de 15 anys de Vilanova del Camí és ingressat en estat molt greu a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona després de caure d'una altura de cinc metres en un accident en una nau en runes de Vallbona d'Anoia. El jove estava jugant amb quatre amics més a l'interior de la fàbrica quan va cedir una placa d'uralita a sota dels seus peus i va caure al buit. El noi és ingressat a la UCI en coma induït, segons van explicar ahir al vespre fonts de l'Ajuntament de Vallbona a aquest diari.

Els fets, segons van informar fonts dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), van tenir lloc dimarts cap a 2/4 de 8 del vespre quan la víctima estava amb quatre nois més jugant en una nau en runes del carrer de Pujals de Vallbona d'Anoia. Fonts municipals van explicar a aquest diari que es tracta d'una nau que està perimetrada per una tanca.

Un dels amics de la víctima va trucar al telèfon d'emergències 112 per alertar que el noi havia caigut d'una altura d'uns cinc metres en cedir una placa d'uralita. Segons van explicar, la porta de la nau estava oberta.

Fins a l'indret es van desplaçar dues ambulàncies del SEM, una de les quals medicalitzada. El personal mèdic es va trobar el noi estirat inconscient a terra, per la qual cosa va ser traslladat en ambulància cap a l'hospital barceloní de Sant Joan de Déu.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per aclarir les causes del sinistre.