Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres al peatge de Sant Vicenç de la C-16 quatre persones que presumptament acabaven d'intentar robar en una casa de Navàs. Els lladres fugien després que el propietari de l'immoble els sorprengués a l'interior del jardí.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc dimecres a 2/4 de 2 del migdia. Agents dels ARRO dels Mossos d'Esquadra estaven fent un control de pas al peatge de l'autopista C-16. Els policies van sospitar de l'actitud nerviosa dels ocupants d'un cotxe i van ordenar al conductor que s'aturés.

Just en aquell moment, des de la sala de control dels Mossos es va informar que s'acabava de produir un intent de robatori en una casa de Navàs. El propietari de l'immoble havia sorprès dos homes i dues dones saltant a l'interior del jardí. Anaven amb un gos. En veure's sorpresos, van fugir.

Els Mossos van comprovar que els dos homes i les dues dones que ocupaven el cotxe responien a la descripció del testimoni i, a més, anaven també amb un gos. Els agents els van requisar diversos estris per cometre robatoris i peces de roba per ocultar-se la cara.

Tots quatre van quedar detinguts per un delicte de robatori a l'interior de domicili en grau de temptativa. Es tracta de quatre veïns de Santa Coloma de Gramenet, de nacionalitat colombiana, que aquest divendres és previst que passin a disposició judicial. No tenen antecedents policials.