Un equip del SEM ha acudit a aquest matí de dimecres al rescat d'una dona que, cap a 2/4 de 10 del matí ha trencat aigües en mig d'una retenció al peatge del túnel de Vallvidrera, a la C-16.

La dona, de 34 anys, es dirigia a l'hospital per anar de part, segons ha explicat el SEM. Als 7 minuts de l'avís ha arribat la primera unitat, de Suport Vital Avançat, i 2 minuts més tard, la segona, de Suport Vital Bàsic. A les 09:50h els professionals han decidit activar l'helicòpter medicalitzat del SEM per part complex imminent. En 6 minuts, l'helicòpter aterrava al mateix peatge.

L'equip mèdic de l'helicòpter del SEM ha valorat l'evolució i complexitat del part i ha decidit realitzar el trasllat de la dona a l'Hospital de Sant Joan de Déu, amb la unitat de Suport Vital Bàsic, donat que el procés contraindicava el vol de la pacient.

Els Mossos d'Esquadra han obert pas a la unitat per a la seva evacuació, que s'ha produït de manera satisfactòria. L'Hospital de Sant Joan de Déu està atenent actualment a la pacient.