L'incendi de la cabina d'un camió va obligar a tallar part de l'eix Transversal (la C-25) durant hores a l'alçada del municipi anoienc de Sant Pere Sallavinera. El foc va cremar totalment la cabina del vehicle, que no portava cap càrrega, i va provocar una fumera negra ben visible per als conductors que s'apropaven fins al lloc on hi havia el camió incendiat. El conductor va sortir abans que les flames afectessin la totalitat del vehicle i per aquest motiu no va patir danys.

Dos vehicles dels bombers es van desplaçar per apagar les flames. Els Mossos d'Esquadra van tallar l'autovia en sentit Lleida durant 15 minuts, però fins a 1/4 de 6 de la tarda es va mantenir un carril tallat. Després d'extingir el foc, s'hi va desplaçar una grua per retirar el camió de la via.

També hi va anar un equip del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre el conductor, i va constatar que no tenia cremades ni havia resultat afectat pel fum, i finalment no va haver de ser traslladat a cap centre hospitalari per rebre atenció mèdica.

Circular per l'eix Transversal no va resultar fàcil durant el migdia i part de la tarda a causa del carril tallat. Durant quatre hores hi va haver un quilòmetre de cues a l'alçada de Sant Pere Sallavinera per anar cap a Lleida. Els Mossos d'Esquadra encara estaven investigant dimarts a la tarda les causes que van originar l'incendi a l'interior de la cabina del camió. Els Bombers desplaçats van portar a terme, posteriorment, les neteja de l'autovia.