La plataforma No Més Morts a la C-55 ha anunciat un nou tall a la carretera que uneix el Bages amb Barcelona, la C-55, per tal de reclamar solucions i mostrar la seva indignació després del darrer accident mortal, que va tenir lloc el passat 27 d'abril a l'alçada de Collbató.

La concentració tindrà lloc el diumenge 14 de maig a dos quarts de dotze del matí, a l'alçada del pàrquing de l'aeri de Montserrat. En un comunicat, la plataforma lamenta la mort d'una nova persona a la carretera i reclama, un cop més, el desdoblament de la via "que pateix una saturació de vehicles i un augment de l'accidentalitat que creix cada dia que passa sense obtenir una solució definitiva".

El tall de trànsit tindrà lloc el 14 de maig i durarà de dos quarts de dotze del migdia fins a les dotze. Durant la concentració, es llegirà un manifest en record de la darrera víctima mortal, un camioner de 31 anys que va perdre la vida després que el vehicle que conduïa caigués sobre el riu Llobregat. La plataforma recomana a les persones que tinguin previst assistir a l'acte que s'arribi al lloc de concentració abans d'un quart de dotze del migdia.

D'altra banda, i també a conseqüència de la darrera víctima mortal, la plataforma ha decidit anul·lar l'acte lúdic-festiu que estava preparant pel 14 de maig a Castellgalí.