Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat a Manresa dos germans de 23 i de 22 anys acusats d'haver agredit d'una ganivetada un noi de 25 anys durant una baralla entre sis persones al carrer, segons han explicat fonts policials a aquest diari.

Els fets van tenir lloc a 2/4 de 2 del migdia de diumenge. Els sis joves implicats en la batussa formaven part de la mateixa colla i havien estat junts en un bar de Manresa. A la sortida, van començar una baralla entre ells al carrer de Barcelona, disputa que va continuar al centre de la ciutat i que va acabar al carrer Circumval·lació.

Durant la baralla, segons les mateixes fonts, un dels detinguts va clavar una ganivetada al braç de la víctima, un jove de 25 anys de Manresa de nacionalitat peruana. El tall li va afectar una artèria important del braç, segons les mateixes fonts, per la qual cosa va començar a sagnar abundantment.

Els Mossos d'Esquadra, alertats per la baralla, van trobar els implicats quan estaven al carrer Circumval·lació. Els agents van detenir els dos germans, de nacionalitat romanesa, acusats de l'agressió. El ferit va ser traslladat per una ambulància del SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.