Els Mossos d'Esquadra tallaran avui el trànsit de la C-55 entre Olesa i Monistrol de Montserrat, en ambdós sentits de la circulació, de les 14.00 a les 20.00 hores de la tarda, aproximadament. La restricció de la carretera es farà per les tasques de retirada d'un camió accidentat dijous 27 d'abril, el qual es va precipitar al riu Llobregat i en va morir el conductor.

Trànsit va remarcar ahir que l'actuació per extreure el vehicle pesant es durà a terme si les condicions meteorològiques són favorables i no plou. Per a les maniobres s'activaran dues grues de gran tonatge i també hi haurà tres patrulles dels Mossos d'Esquadra per a la gestió i coordinació de la incidència i de la mobilitat.

En l'horari de l'afectació, el Servei Català de Trànsit activarà el protocol de desviament gratuït cap a la C-16, a través del qual s'aixecaran les barreres del peatge, tant les laterals a la sortida/entrada 41 de l'autopista com la troncal de Sant Vicenç de Castellet. Els usuaris provinents de Barcelona/Abrera també tindran com a via alternativa la C-1414 fins a Esparreguera, on podran enllaçar amb la A-2. Els vehicles que circulin des de Manresa podran agafar la C-58 a partir de Castellbell o bé la B-112 fins a Collbató i continuar per la A-2. Trànsit, a més, des d'ahir, informa els usuaris de la incidència a peu de carretera en els panells d'informació variable ubicats en els accessos propers.